This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.

A képfeldolgozás kutatólaboratórium által szervezett rendezvények

 

Mini Workshop on 3D Data Sensing and Processing, 31 August-4 September, 2020

Mini Workshop on 3D Data Sensing and Processing, 19-23 June 2017

 

SSIP 2013 – Summer School on Image Processing - Képfeldolgozó nyári egyetem Veszprémben!

 Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának Képfeldolgozás Kutatólaboratóriuma szervezésében 2013. július 4. és 13. között Veszprémben került megrendezésre a 21. Képfeldolgozó Nyári Iskola (SSIP 2013 – Summer School on Image Processing). A nemzetközi nyári iskolára a világ számos országból vártunk egyetemi, főiskolai és PhD hallgatókat, hogy a 10 napos rendezvény rangos hazai és külföldi előadói átadhassák tudásukat a képfeldolgozás különböző területeit érintve. A délutánokat gyakorlati képfeldolgozási problémák megoldásával, ill. kulturális programokkal töltötték a résztvevők.

Bővebb információ a nyári egyetem honlapján érhető el: http://ssip2013.mik.uni-pannon.hu

 


 

 

CBMI 2013 - Content-Based Multimedia Indexing

A Képfeldolgozás Kutatólaboratórium és az MTA SZTAKI közös szervezésében 2013. június 17. és 19. között Veszprémben került megrendezésre a Tartalom Alapú Multimédia Indexelés - CBMI 2013 (Content Based Multimedia Indexing) nemzetközi konferencia. A konferencia az 1999 óta évente megrendezésre kerülő sikeres sorozat 11. állomása. A rendezvény fő témája a multimédia információ indexelése, visszakeresése, böngészése és megjelenítése.

Bővebb információ a konferencia weboldalán érhető el: http://cbmi2013.mik.uni-pannon.hu


 

 

KÉPAF 2013 - A Képfeldolgozók És Alakfelismerők Társaságának 9. országos konferenciája 

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának Képfeldolgozás Kutatólaboratóriuma szervezte 2013. január 29. és február 1. között a KÉPAF 2013 Konferenciát a Bakony hegység szívében, Bakonybélben. A KÉPAF 2013 a magyarországi Képfeldolgozók és Alakfelismerők Társaságának 9. országos konferenciája, a képfeldolgozással és alakfelismeréssel foglalkozó hazai kutatók legjelentősebb nemzeti találkozója.

A konferencia témái: 2D-s és 3D-s látás; alakjellemzés és felismerés; biometrika és kép alapú ember-gép interfészek; egyezés, regisztráció és illesztéses módszerek; kép- és videóelemzés; képfeldolgozás; a képfeldolgozás ipari alkalmazásai; képi statisztikai modellek és vizuális tanulás; kép/videó tárolás, visszakeresés, kódolás és hitelesítés; kognitív képi módszerek; mintafelismerés; mozgáselemzés; objektum és helyszín felismerés; orvosi képfeldolgozás; párhuzamos képfeldolgozás (GPU, FPGA); speciális alkalmazások (pl. mikroszkópia, anyagtudományi elemzések); szegmentálás, osztályozás és csoportosítás; távérzékelés és kép alapú módszerek a térinformatikában; tulajdonság kinyerés és elemzés; videó események felismerése.

A konferencia honlapja: http://kepaf2013.mik.uni-pannon.hu/

Copyright